BEADIES AMSTERDAM - de leukste kralenwinkel van Nederland!

 

BEADIES AMSTERDAM is opgericht op 21 juli 1998. Die dag opende Nanette Koenen en Gudrun Simhoffer de deuren van hun eerste winkel in de gezellige 9-straatjes in het hartje van Amsterdam. BEADIES begon als winkel gespecialiseerd in de verkoop van losse kralen. Als snel bleek ook de handgemaakte en zelf ontworpen sieradencollectie, voorzien van het label BEADIES AMSTERDAM, een grote hit te zijn. Al snel volgde er een winkel in het centrum van Utrecht. Inmiddels kun je bij BEADIES behalve voor kralen en benodigdheden ook terecht voor de mooiste tassen, sjaals, manchetknopen en andere mode-accessoires. 

 

BEADIES bestaat inmiddels ruim 22 jaar en is uitgegroeid tot de leukste kralenwinkel van Nederland. Regelmatig worden alle delen van de wereld afgespeurd om de winkels te kunnen vullen met de mooiste en nieuwste kralen en hebbedingetjes. En zo jou te blijven verrassen met een steeds wisselend assortiment! 

 

Ook voor een speciaal verzoek of voor een op maat gemaakt sieraad kun je terecht in een van onze winkels. Wij doen ons best jouw sieraad nog diezelfde dag af te hebben. Zo heb je altijd een sieraad wat perfect past, in jouw maat of bij die leuke nieuwe outfit. Vanwege corona is het tijdelijk helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de werktafel in de winkel. 

 

Heb je even geen tijd om een van onze winkels te bezoeken? Een groot deel van onze collectie is te bestellen via onze webshop en wordt bij je thuis bezorgd. En vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste materialen, collectie en een heleboel leuke inspiratie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via het formulier onderaan de pagina. Ook leuk als je ons volgt op Facebook, Instagram en Pinterest!

 

Veel shopplezier! ♥ BEADIES

 

© 2016 - 2023 Beadies | sitemap | rss