Goed nieuws! Je kunt je bestelling ook ophalen in Beadies UTRECHT.

Plaats je bestelling voor 12:00 uur dan ligt je pakketje dezelfde dag al klaar. Je krijgt hierover een mailtje of telefoontje. Mocht je hierover vragen hebben neem dan contact op via 030-2312966.

PICK UP IN STORE:

Maandag: 10:00 - 16:30

Dinsdag 10:00 - 16:30

Woensdag 10:00 - 16:30

Donderdag 10:00 - 16:30

Vrijdag 10:00 - 16:30

Ophalen in Amsterdam is op dit moment NIET mogelijk. Mocht je hierover vragen hebben neem dan contact op met 030-2312966.

VERZENDEN

Het is zoals je misschien wel weet druk bij PostNL. De levertijd is daardoor langer dan gebruikelijk. We werken er allemaal hard aan om alles te verwerken. Excuses als het wat langer duurt dan je van ons gewend bent. Zendingen buiten de EU duren ook langer dan gebruikelijk. 

Wij versturen je bestelling via PostNL in een neutrale luchtkussenenvelop. Kies je voor Brievenbuspakje (€ 3,95) dan is je zending traceerbaar en wordt het door de brievenbus gedaan. Je ontvangt hiervoor een mail met een track & trace nummer zodra je zending door PostNL is gescand. Kies je voor de optie reguliere verzendkosten (€ 2,75) dan versturen wij je bestelling zonder track & trace. Ook deze zending gaat door de brievenbus. Houdt er rekening mee dat een vermiste bestelling dan niet door ons kan worden getraceerd. Wij berekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven € 35,- binnen Nederland.

De verzendkosten voor landen binnen en buiten Europa worden per land berekend en getoond tijdens het bestelproces. 

LEVERTIJD

Alle bestellingen die maandag t/m vrijdag voor 15:00 worden geplaatst worden nog diezelfde dag in behandeling genomen. Alle bestellingen die na 15:00 worden geplaatst nemen wij de dag erna in behandeling. Alle bestellingen die op vrijdag na 15:00 worden geplaatst nemen wij de daarop volgende maandag in behandeling. De levertijd is doorgaans 1-2 werkdagen. 

VEILIG VERZENDEN

In verband met de veiligheid worden alle bestellingen verzonden in een neutrale envelop. Wij vermelden alleen onze adresgegevens op de envelop. De luchtkussenenvelop zorgt ervoor dat de sieraden niet beschadigd raken tijdens het verzenden. Mocht je bestelling toch beschadigd aankomen dan valt dit onder de garantie. Meer informatie hierover lees je onder Garantie en Retourneren.

GARANTIE

Wij geven 3 maanden garantie op onze producten vanaf de dag die vermeld staat op het besteloverzicht. Dit overzicht is tevens je garantiebewijs dus wij raden je aan dit goed te bewaren. In de volgende gevallen vervalt het recht op garantie:

* Natuurlijke slijtage

* Vlekken veroorzaakt door parfum

* Beschadiging van kralen door contact met (regen)water

* Onderdelen die afgeven na contact met (regen) water

* Klachten die ontstaat zijn door verkeerd gebruik van de onderdelen en/of sieraden

Alle BEADIES sieraden zijn handgemaakt en worden onder andere gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, schelp, metaal en halve edelstenen. Hierdoor kunnen de geleverde materialen soms iets afwijken van de getoonde afbeeldingen. 

RETOURNEREN

Retourneren van alle losse onderdelen (zoals kralen, bedels, benodigdheden etc.) is helaas niet mogelijk.

Retourneren van sieraden en accessoires is mogelijk binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling. Zodra wij het product hebben ontvangen maken wij het totaalbedrag binnen 5 werkdagen aan je over. Retourneren van de zending dient te geschieden met dezelfde verzendwijze als waarmee je de bestelling hebt ontvangen. De kosten voor het retourzenden worden niet door Beadies vergoed. Retour gezonden items zonder track&trace kunnen wij niet vergoeden indien de zending niet bij ons aankomt. Beadies heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of door jouw toedoen is beschadigd. 

Je kunt het product terug sturen naar:

BEADIES
Afdeling Webshop
Oudegracht 193
3511 NG Utrecht

Vergeet niet de volgende gegevens toe te voegen:
-    Het ordernummer van je bestelling 
-    Je volledige naam

 

NALEVERING

Wanneer je losse onderdelen bestelt en achteraf een bepaald artikel vergeten bent bestaat er geen mogelijkheid om dit te laten naleveren. Het is helaas niet haalbaar om voor een kleine nalevering alle bijbehorende handelingen te verrichten.

 

PRIJZEN

Alle prijzen zijn vermeld in Euro (€) inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

 

PRIVACY POLICY

Wanneer je een bestelling plaatst bij Beadies vragen wij je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact te kunnen opnemen over je bestelling en zullen niet voor promotionele doeleinden worden gebruikt. Je persoonlijke gegevens worden nooit verstrekt aan derden. Wij zullen je tijdens het bestelproces vragen of we je via e-mail op de hoogte mogen houden van nieuwe producten, interessante aanbiedingen of nieuwtjes. Je kunt zelf aangeven of je hier wel of geen interesse in hebt.

 

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

iDEAL - Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Je betaalt niets extra’s. Een bestelling die betaald is met iDEAL heb je binnen 2-3 werkdagen in huis.


Maestro 
Maestro is een beveiligde online betaalmethode. Tijdens uw aankoop op het internet wordt u bij het betalen met Maestro in eerste instantie naar een beveiligde pagina van uw bank geleid. De Maestro acceptatie is alleen in verband met de authenticatie-proces van de MasterCard SecureCode mogelijk. U wordt hier geïdentificeerd met behulp van uw wachtwoord of pincode zodat de betaling plaats kan vinden. Fraude wordt hiermee uitgesloten en u bent zeker van een veilige betaling.


Creditcard (Mastercard en Visa) - Een andere veel gebruikte online betaalmogelijkheid is het betalen via je creditcard. Deze methode is snel en eenvoudig. De betaling wordt verwerkt als iedere andere creditcard betaling. Iedere transactie wordt direct verwerkt via SSL. Dit staat voor Secure Sockets Layer en betekent dat de overdracht van creditcardgegevens beveiligd plaats vindt. Online betalen werkt als volgt: je vult de volgende gegevens in: de creditcardmaatschappij (MasterCard of Visa), het  creditcardnummer, de naam op de creditcard, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode (op de achterkant van de creditcard), ook wel CVC code genoemd. Vervolgens worden deze gegevens beveiligd doorgestuurd, waarna het autorisatie proces van start gaat. Naast een betaling met iDEAL is dit een snelle manier van betalen waardoor je je bestelling snel in huis hebt.

 

Vooraf overmaken - Bij Vooraf overmaken dien je vooraf het totaalbedrag over te maken aan Multisafepay. Multisafepay is de Payment Service Provider (PSP) die onze betalingsprocessen verwerkt. Wanneer je voor deze methode kiest dan worden alle benodigde gegevens duidelijk vermeld op het scherm en in een mail van de orderbevestiging die je ontvangt. Belangrijk hierbij is dat je altijd het betalingskenmerk vermeld bij het overmaken van het bedrag. Hierdoor wordt de transactie sneller verwerkt. Zodra het totaalbedrag is binnen gekomen meldt Multisafepay dit aan ons zodat wij je bestelling kunnen versturen. Doordat het enkele dagen kan duren voordat de betaling binnen is, is deze betaalwijze niet aan te raden als je de bestelling snel in huis wilt hebben. 

 

Bancontact - Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

 

Sofort Banking - is beschikbaar voor klanten met een rekening in de volgende landen:

  • Duitsland
  • Oostenrijk
  • Zwitserland (enkel EUR)
  • Polen (enkel EUR)
  • Italië
  • Spanje
  • België
  • Nederland

 

© 2016 - 2023 Beadies | sitemap | rss