GEZOCHT WINKEL ASSISTENT VOOR BEADIES UTRECHT

Beadies is op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en fashionable Winkel Assistent voor 3 dagen per week. Jij zult je in een creatief team bezig houden met de verkoop. Naast de verkoop help je mee met het maken en bedenken van onze sieradenlijn onder het label "Beadies Amsterdam". Samen met de Shop Manager zorg je ervoor dat de winkel er goed verzorgd uitziet en adviseer en help je onze klanten met het kiezen van mooie sieraden en kralen.

Wie zijn wij?

20 jaar geleden opende Beadies Amsterdam haar deuren als één van de eerste kralenwinkels in Nederland. Inmiddels vind je Beadies niet alleen meer in de gezellige 9-straatjes, maar ook aan de Oudegracht in Utrecht. Door de nieuwste trends te volgen, vind je bij Beadies altijd weer mooie nieuwe sieraden. Daarnaast verkopen we een ruim assortiment aan kralen, bedels en nog veel meer onderdelen om je eigen sieraad te maken. Wij zoeken voortdurend naar unieke en kwalitatief goede materialen. We reizen, bekijken, spotten, voelen, overleggen en stellen dan met veel plezier het assortiment samen. De collectie sieraden maakt het Beadies-team met de hand èn met liefde. Je bent bij Beadies altijd verzekerd van een origineel sieraad, stuk voor stuk handgemaakt.

Je komt te werken in onze mooie en gezellig winkel aan de Oudegracht in Utrecht. Je zult nauw contact hebben met de vestiging in Amsterdam.

Werkzaamheden?

- Verkoop
- Adviseren en helpen van de klanten
- Sieraden maken en bedenken

Eisen?

- Affiniteit met sieraden, kralen en trends
- Sterk gevoel voor dienstverlening
- Creatief, georganiseerd en communicatief
- Multitasking is voor jou geen probleem
- Enthousiast, zelfstandig en resultaatgericht
- Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal

Periode?

- In overleg

Interesse?

Ben jij onze nieuwe creatieve collega waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan een mailtje met CV, motivatiebrief, portfolio naar utrecht@beadies.com t.a.v. Gudrun Simhoffer.

© 2016 - 2019 Beadies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel