GEZOCHT STAGIAIR SOCIAL MEDIA

Beadies is op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en fashionable stagiaire. Jij zult je in een creatief team bezig houden met alle copywriting en creatieve content van de webshop. Denk aan: verzorgen van de social media, schrijven van nieuwsbrieven, blog artikelen, meedenken en schrijven van online content. Een goed gevoel voor communicatie, taal en beeld is een must!

Wie?

20 jaar geleden opende Beadies Amsterdam haar deuren als één van de eerste kralenwinkels in Nederland. Inmiddels vind je Beadies niet alleen meer in de gezellige 9-straatjes, maar ook aan de Oudegracht in Utrecht. Door de nieuwste trends te volgen, vind je bij Beadies altijd weer mooie nieuwe sieraden. Daarnaast verkopen we een ruim assortiment aan kralen, bedels en nog veel meer onderdelen om je eigen sieraad te maken. Wij zoeken voortdurend naar unieke en kwalitatief goede materialen. We reizen, bekijken, spotten, voelen, overleggen en stellen dan met veel plezier het assortiment samen. De collectie sieraden maakt het Beadies-team met de hand èn met liefde. Je bent bij Beadies altijd verzekerd van een origineel sieraad, stuk voor stuk handgemaakt.

Je komt te werken in onze mooie en gezellig winkel aan de Oudegracht in hartje Utrecht. Je zult nauw contact hebben met de vestiging in Amsterdam (9 straatjes).

Werkzaamheden?

- Social media bijhouden en analyseren
- Verzorgen van nieuwsbrief en blog artikelen
- Creatieve content verzamelen
- Werken met de back-end van de website
- Vormgeven van online content (optie)

Eisen?

- Sterk gevoel voor tekst en beeld
- Affiniteit met fashion en trends
- MBO-HBO (denk)niveau
- Creatief en georganiseerd
- Multitasking is voor jou geen probleem
- Enthousiast, zelfstandig en resultaatgericht
- Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal

- Ervaring met het Adobe pakket

Periode?

- Startdatum in overleg voor minimaal 3 maanden

Interesse?

Wil jij alles ins en outs weten binnen een online fashion platform? Ben jij het creatieve talent waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan een mailtje met CV, motivatiebrief, portfolio en gewenste stageperiode naar gudrun@beadies.com

 

© 2016 - 2018 Beadies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel