Sorteer op
per pagina
 • Kraal facet rond turkoois magnesiet
  Kraal facet rond turkoois magnesiet

  Turkooise magnesiet facet ronde kraal. Mooie eye-catcher voor je sieraad. Met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙ Afmeting: ca. 4 mm
  ∙ Materiaal:…

  € 1,50
 • Groen agaat emerald kraal vierkant
  Groen agaat emerald kraal vierkant

  Vierkante platte kraal van half edelsteen agaat. Mooie warm groene kraal. Bv als middelpunt in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of…

  € 0,60
 • Jade Facet kraal lime half edelsteen
  Jade Facet kraal lime half edelsteen

  Ronde geslepen kraal van half edelsteen jade. Mooi bv als middelpunt in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙ Afmeting: ca. 8-9…

  € 0,80
 • Facet kraal Amazoniet rond plat
  Facet kraal Amazoniet rond plat

  Ronde platte amazoniet kraal. Mooi geslepen kraal. Bv in een rijtje van 3 in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙ Afmeting: ca. 8…

  € 1,15
 • Chrysoprase vierkante kraal
  Chrysoprase vierkante kraal

  Vierkante platte kraal van half edelsteen chrysoprase. Mooie zacht groene kraal. Bv als middelpunt in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of…

  € 0,65
 • Granite kraal rondel facet
  Granite kraal rondel facet

  Granite facet rondel disc kraal. Mooi geslepen kraal. Bv in een rijtje van 5 in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙ Afmeting: ca.…

  € 1,25
 • Magnesite kraal rondel facet turkoois groen
  Magnesite kraal rondel facet turkoois groen

  Faceted magnesite kralen. Mooi turkoois groene geslepen kraal. Bv in een rijtje van 5 in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙…

  € 0,75
 • Mousse agaat kraal rondel facet groen wit
  Mousse agaat kraal rondel facet groen wit

  Mousse agaat facet groen witte rondel disc kraal. Mooi geslepen kraal. Bv in een rijtje van 5 in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of…

  € 1,00
 • Rechthoekige kraal Charoiet paars
  Rechthoekige kraal Charoiet paars

  Rechthoekige kraal van half edelsteen Charoiet. Mooie paarse irregular kraal. Bv als middelpunt in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of…

  € 2,65
 • Facet kraal Amethist rond plat
  Facet kraal Amethist rond plat

  Ronde platte paarse kraal van amethist. Mooi geslepen kraal. Bv in een rijtje van 3 in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙…

  € 0,95
 • Vierkante Facet kraal Phosphosiderite half edelsteen
  Vierkante Facet kraal Phosphosiderite half edelsteen

  Facet geslepen vierkante kraal van half edelsteen phosphosiderite. Mooie lila kraal. Bv als rijtje in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of…

  € 0,70
 • Rechthoekige kraal Kunsite lila
  Rechthoekige kraal Kunsite lila

  Rechthoekige kraal van half edelsteen Kunsite. Mooie zacht lila roze irregular kraal. Bv als middelpunt in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of…

  € 2,35
 • Maansteen kraal facet vierkant
  Maansteen kraal facet vierkant

  Facet geslepen vierkante platte kraal van half edelsteen maansteen. Mooie zacht roze geslepen kraal. Bv als middelpunt in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan…

  € 1,35
 • Schelp kraal irregular beige parelmoer
  Schelp kraal irregular beige parelmoer

  Schelpkralen beige irregular. Bv in een rijtje van 3 in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙ Afmeting: ca. 7 x 6 mm
  ∙ Materiaal:…

  € 0,60
 • Facet kraal Serpentine lime rond plat
  Facet kraal Serpentine lime rond plat

  Ronde platte lime kleurige kraal van serpentine. Mooi geslepen kraal. Bv in een rijtje van 3 in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of…

  € 0,60
 • Platte ronde zoetwaterparel
  Platte ronde zoetwaterparel

  Mooie platte witte zoetwater parel. Perfect als eyecatcher in een armband, ketting of oorbel. Op dit moment zijn "Pearls a girls best friend"! Sieraden met parels zijn tijdloos en altijd goed te combineren.

  ∙ Kleur: wit
  ∙…

  € 0,85
 • Facet kraal Geel agaat rond plat
  Facet kraal Geel agaat rond plat

  Ronde platte gele agaat kraal. Mooi geslepen kraal. Bv in een rijtje van 5 in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙ Afmeting: ca. 6…

  € 0,60
 • Zoetwaterparel Wit ovaal 4 x 3mm
  Zoetwaterparel Wit ovaal 4 x 3mm

  Mooie gladde kleine zoetwaterparels. Op dit moment zijn "Pearls a girls best friend"! Sieraden met parels zijn tijdloos en altijd goed te combineren.

  ∙ Kleur: Wit
  ∙ Afmeting: circa 4x3mm
  ∙ Materiaal: Zoetwaterparel
  ∙…

  € 1,50
 • Zoetwaterparel irregular 5 x 3mm
  Zoetwaterparel irregular 5 x 3mm

  Kleine onregelmatige zoetwaterparels. In een zakje waarmee je ongeveer 25 cm. kunt rijgen. Perfect voor een armband of bestel er 2 voor een kettinkje. Op dit moment zijn "Pearls a girls best friend"! Sieraden met parels zijn…

  € 8,75
 • Malachiet klavertje groen half edelsteen kralen
  Malachiet klavertje groen half edelsteen kralen

  Malachiet kraal in de vorm van een klavertje. Mooi als eyecatcher in een armband of ketting. Met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙ Afmeting: ca. 8 mm
  ∙…

  € 2,65
 • Schelp kraal rondel mintgroen parelmoer
  Schelp kraal rondel mintgroen parelmoer

  Rond schijfje van schelp parelmoer in de kleur mintgroen. Deze spacer kraal is een mooi basis kraal in afwisseling met bijvoorbeeld half edelsteen kralen of miyuki rocailles 8/0.

  ∙ Afmeting: ca. 3 x 4 mm
  ∙ De prijs is per 5…

  € 1,00
 • Amazoniet kraal facet rond 4mm
  Amazoniet kraal facet rond 4mm

  Amazoniet kraal rond geslepen. Het kleurverschil van deze kralen is groot. Rijg ze bv in een rijtje van 5 in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring…

  € 1,25
 • Jade facet groen rondel kraal
  Jade facet groen rondel kraal

  Jade facet groen rondel disc kraal. Mooi geslepen kraal. Bv in een rijtje van 5 in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙ Afmeting:…

  € 1,00
 • Schelp kraal rondel blauw parelmoer
  Schelp kraal rondel blauw parelmoer

  Rond schijfje van schelp parelmoer in de kleur blauw. Deze spacer kraal is een mooi basis kraal in afwisseling met bijvoorbeeld half edelsteen kralen of miyuki rocailles 8/0.

  ∙ Afmeting: ca. 3 x 4 mm
  ∙ De prijs is per 5…

  € 1,00
 • Schelp kraal rondel roze rood parelmoer
  Schelp kraal rondel roze rood parelmoer

  Rond schijfje van schelp parelmoer in de kleur roze rood. Deze spacer kraal is een mooi basis kraal in afwisseling met bijvoorbeeld half edelsteen kralen of miyuki rocailles 8/0.

  ∙ Afmeting: ca. 3 x 4 mm
  ∙ De prijs is per 5…

  € 1,00
 • Jade kraal rondel facet Roze rood
  Jade kraal rondel facet Roze rood

  Roze rood jade facet rondel disc kraal. Mooi geslepen kraal. Bv in een rijtje van 5 in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙…

  € 1,00
 • Kraal facet rond agaat framboos 6mm
  Kraal facet rond agaat framboos 6mm

  Roze rode agaat facet ronde kraal. Mooie eye-catcher voor je sieraad. Met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙ Afmeting: ca. 6 mm
  ∙ Materiaal: Agaat
  ∙ De…

  € 0,60
 • Jade kraal rondel facet Paars
  Jade kraal rondel facet Paars

  Paarse Jade facet rondel disc kraal. Mooi geslepen kraal. Bv in een rijtje van 5 in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙ Afmeting:…

  € 1,00
 • Streng roze zoetwaterparels 35 cm
  Streng roze zoetwaterparels 35 cm

  Streng van roze irregular zoetwater parels. Met dit snoer fijne parels maak je zelf de mooiste parel kettingen en armbanden. Zelf sieraden maken is toch het allerleukste wat er is!

  ∙ Materiaal: Zoetwaterparel
  ∙ Lengte: circa…

  € 14,95
 • Platte ronde zoetwaterparel lichtroze
  Platte ronde zoetwaterparel lichtroze

  Mooie platte ronde lichtroze zoetwater parel. Perfect als eyecatcher in een armband, ketting of oorbel. Op dit moment zijn "Pearls a girls best friend"! Sieraden met parels zijn tijdloos en altijd goed te combineren.

  ∙ Kleur:…

  € 1,25
 • Jade kraal rondel facet Lila
  Jade kraal rondel facet Lila

  Jade facet lila rondel disc kraal. Mooi geslepen kraal. Bv in een rijtje van 5 in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙ Afmeting:…

  € 2,00
 • Ronde platte kraal Agaat blauw turkoois half edelsteen
  Ronde platte kraal Agaat blauw turkoois half edelsteen

  Ronde turkooise platte kraal van half edelsteen agaat. Mooi bv als middelpunt in een armband of ketting. Of met een eindstift en een vergulde kraal maak je makkelijk een hangertje voor aan een oorring of ketting.

  ∙ Afmeting:…

  € 1,20
Sorteer op
per pagina

Parels & Half edelsteen Kralen

Wie regelmatig langs komt in de winkels in Amsterdam en Utrecht, kent zeker de kralenlades en toonbank vol prachtige kralen en steentjes. Je kunt ze eindeloos combineren tot de mooiste handgemaakte sieraden. Online hebben we een mooie selectie zoetwater parels en (half edelsteen) kralen voor je samengesteld, zodat je ze ook in onze webshop kunt bestellen. Heel handig zijn de strengen met zoetwater parels en half edelsteen. Hiermee maak je bv makkelijk een parelketting of armband. De lengte varieert van 34 tot 40 cm zodat je genoeg kralen hebt voor een ketting of 2 armbandjes. Laat je inspireren door onze handgemaakte collectie en maak je eigen unieke sieraad met onze sieraden onderdelen.

© 2016 - 2022 Beadies | sitemap | rss