Sorteer op
per pagina
 • Waardebon

  Waardebon Beadies
  Waardebon Beadies

  Geef een Giftcard van BEADIES cadeau! Deze waardebonnen voor kralen en sieraden hebben een waarde van € 5,- en kunnen besteld worden per stuk of een meervoud hiervan. Zo bepaal je zelf het bedrag van je waardebon en de waardebon…

  € 5,00
 • Rijgnaald 65mm koord
  Rijgnaald 65mm koord

  Dunne rijgnaald waarmee je makkelijk kralen over een koord of draad rijgt. Gebruik deze bijvoorbeeld voor de Miyuki delica, Miyuki rocailles en de Miyuki tila kralen wanneer je ze over koord wil rijgen.

  ∙ Afmeting: 65mm

  € 1,90
 • DIY PAKKET

  DIY pakket Telefoonkoord
  DIY pakket Telefoonkoord

  Zelf een Telefoonkoord met letterkralen maken, het leukste wat er is. Alle onderdelen bij elkaar in dit DIY-pakket. De naam of tekst van de letters vul je in tijdens het bestelproces bij de -Opmerkingen-.

  Hoe maak je dit…

  € 9,95
Sorteer op
per pagina

DIY pakket sieraden maken

Bij Beadies houden we enorm van sieraden maken! Zelf armbandjes maken, ketting maken of andere sieraden zelf maken wordt lekker makkelijk met onze DIY-pakketjes Sieraden maken. De ideale oplossing omdat je alle sieraden onderdelen in 1 pakketje hebt. Je maakt zo zelf je armband, ketting of sieraad met behulp van het voorbeeld online. Een leuk idee voor de kerstvakantie: lekker bij de kachel, je favoriete playlist op en rijgen maar! Hoe je de slotjes aan het draad bevestigt leer je met onze tutorial. Een DIY pakket is ook ideaal om cadeau te geven. Het patroon van het voorbeeld is een richtlijn, de verhouding van de gebruikte kleuren kunnen daardoor verschillen van elkaar. In onze webshop vind je een ruim assortiment aan pakketjes. Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 35,-. Have fun! 

© 2016 - 2022 Beadies | sitemap | rss