Sorteer op
 • Naam armband Surfkoord Roze Blauw
  Naam armband Surfkoord Roze Blauw

  Armband op surfkoord met vierkante witte of zwarte letterkralen. One size fits all. Kies je eigen naam of tekst voor dit super toffe naam armbandje.

  Attentione:

  ∙ Geef bij het afrekenen van je winkelwagentje (bij de…

  € 12,50
 • Armband Lint Lila Hartjes wit
  Armband Lint Lila Hartjes wit

  Armbandjes met hartjes of een tekst om helemaal blij van te worden. Op het lint staat o.a. Amour, Love en J'adore. Leuk voor jezelf maar natuurlijk ook als cadeautje! En makkelijk verstelbaar door de handige schuifkraal.

  ∙…

  € 4,75
 • Armband Lint tekst
  Armband Lint tekst

  Armbandjes met tekst om helemaal blij van te worden. Op het lint staat o.a. Amour, Love en J'adore. Leuk voor jezelf maar natuurlijk ook als cadeautje! En makkelijk verstelbaar door de handige schuifkraal.

  ∙ Materiaal: Katoen…

  € 4,75
 • Personalised

  Naamarmband Surfkoord Roze
  Naamarmband Surfkoord Roze

  Tijdelijk niet leverbaar.

  Armbandje op surfkoord met vierkante zwart witte letterkralen. One size fits all. Kies je eigen naam of tekst voor dit super toffe naam armbandje.

  Attentione!

  ∙ Geef bij het afrekenen van je…

  € 12,50
 • Personalised

  Naamarmband Surfkoord Blauw roze
  Naamarmband Surfkoord Blauw roze

  Tijdelijk niet lverbaar.

  Armbandje op surfkoord met vierkante wit zwarte letterkralen. One size fits all. Kies je eigen naam of tekst voor dit super toffe naam armbandje.

  Attentione!

  ∙ Geef bij het afrekenen van je…

  € 12,50
 • Personalised

  Naamarmband Letterkraal Zwart wit
  Naamarmband Letterkraal Zwart wit

  Armbandje met vierkante zwart witte letterkralen. Geregen over een multicolor koord met schuifkraal, so one size fits all. Kies je eigen naam of tekst voor dit super leuke naam armbandje.

  Attentione:

  ∙ Maximaal 10 letters per…

  € 12,50

Naam armbanden 

Als wij iets leuk vinden bij Beadies, dan is het wel het personalizeren van sieraden. Alle Beadies worden met de hand gemaakt, waardoor je bij ons ook je speciale wensen kunt doorgeven. Met letterarmbanden draag jij de naam van een dierbare of een toffe tekst om je pols. Wij helpen je graag met het maken van een unieke armband!

© 2016 - 2023 Beadies | sitemap | rss