Sorteer op
 • Brilkoord elastiekjes Sunny cord goud gekleurd
  Brilkoord elastiekjes Sunny cord goud gekleurd

  Met deze brilkoord elastiekjes maak je de leukste brillenkoorden. Nu ook in verschillende kleuren. Het rubbertje bevestig je met het ene uiteinde aan je brillenkoord en het andere uiteinde schuif je over het pootje van je…

  € 0,50
 • Brilkoord elastiekje Sunny cord transparant zilver
  Brilkoord elastiekje Sunny cord transparant zilver

  Transparant met zilver brilkoord elastiekje voor aan het eind van je zelfgemaakte brillenkoord. Het rubbertje bevestig je met het ene uiteinde aan je brillenkoord en het andere uiteinde schuif je over het pootje van je zonnebril.…

  € 1,00
 • Bril koord elastiekje Sunny cord zwart goud
  Bril koord elastiekje Sunny cord zwart goud

  Zwart met goud rubbertje voor aan het eind van je zelfgemaakte brillenkoord. Het rubbertje bevestig je met het ene uiteinde aan je brillenkoord en het andere uiteinde schuif je over het pootje van je zonnebril.

  Wij hebben volop…

  € 1,00
 • Bril koord elastiekje Sunny cord transparant goud
  Bril koord elastiekje Sunny cord transparant goud

  Transparant met goud rubbertje voor aan het eind van je zelfgemaakte brillenkoord. Het rubbertje bevestig je met het ene uiteinde aan je brillenkoord en het andere uiteinde schuif je over het pootje van je zonnebril.

  Wij hebben…

  € 1,00
 • Bril koord elastiekje Sunny cord zwart zilver
  Bril koord elastiekje Sunny cord zwart zilver

  Zwart met zilver rubbertje voor aan het eind van je zelfgemaakte brillenkoord. Het rubbertje bevestig je met het ene uiteinde aan je brillenkoord en het andere uiteinde schuif je over het pootje van je zonnebril.

  Wij hebben volop…

  € 1,00

Bril koord elastiekjes

Bril elastiekjes in de leukste kleuren! Met deze brilkoord elastiekjes maak je de leukste brillenkoorden, ook wel sunny cords genoemd. De collectie bestaat uit rood goud, paars goud, blauw goud, geel goud, roze goud en roze zilver. Wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop wordt deze gratis verzonden vanaf € 35,-. En natuurlijk altijd mooi verpakt.

© 2016 - 2023 Beadies | sitemap | rss