TELEFOONKOORD

Op zoek naar een telefoon koord van kralen voor jouw Iphone of smartphone? Bij Beadies bestel je snel de leukste telefoonketting, ook wel phone necklaces, met kralen, smileys of je naam! We hebben ze geregen met vrolijke kleuren. Wij kunnen niet meer zonder deze phone accessory!

Sorteer op
 • Telefoonkoord Kralen Naam Smiley
  Telefoonkoord Kralen Naam Smiley

  Deze telefoonketting met letters hang je makkelijk aan elke smartphone. Kleurrijke kralen telefoonkoorden zijn de trend van dit seizoen. Bij de -Opmerkingen- in het bestelformulier kun je de naam of tekst invullen. Let op:…

  € 16,95
 • Telefoonkoord Letterkralen
  Telefoonkoord Letterkralen

  Deze telefoonketting met letters en kralen klik je makkelijk aan je smartphone met ringen. Kleurrijke kralen telefoonkoorden met je naam zijn de trend van dit seizoen. Bij de -Opmerkingen- in het bestelformulier kun je de naam of…

  € 16,95
 • Telefoonkoord Kralen Smiley Bloemen
  Telefoonkoord Kralen Smiley Bloemen

  Deze telefoonketting met bloemen en smiley kralen hang je makkelijk aan elke smartphone. Kleurrijke kralen telefoonkoorden zijn de trend van dit seizoen.

  ∙ Materiaal: Glas, miyuki rocailles, polymeer en verguld nikkelvrij…

  € 14,50
 • Telefoonkoord Parels & Kralen
  Telefoonkoord Parels & Kralen

  Deze telefoonketting met parels en kralen klik je makkelijk aan je smartphone met ringen. Kleurrijke kralen telefoonkoorden zijn de trend van dit seizoen.

  ∙ Materiaal: Zoetwaterparel, miyuki rocailolles en verguld nikkelvrij…

  € 16,75
© 2016 - 2022 Beadies | sitemap | rss